Algemene Info

De Gabrielparochie in Laarne & Wetteren biedt op 4 plekken een gelijk(w)aardig vormseltraject aan.
Kinderen die in deze nieuwe parochie wonen kunnen vrij hun vormselplek kiezen.

De 4 vormselplekken van onze parochie Laarne-Wetteren zijn: KalkenLaarneMassemen en Wetteren.

Een woordje uitleg vindt u in de documenten onderaan deze pagina, onder 'Extra informatie'.

Het vormsel wordt in onze parochie in regel gevierd in het derde weekend na Pasen.

Hoe inschrijven?

Inschrijvingen voor het vormseltraject 2020-2021 werden afgerond op 21 oktober 2020. Er zijn 157 kandidaten ingeschreven voor het vormsel en de plechtige communie in 2021.

De verantwoordelijke van de vormselplek waarvoor u heeft ingeschreven zal u uitnodigen voor de eerste catechese-activiteit en u tevens een jaarkalender bezorgen.

Heeft u de inschrijvingen gemist. Geen nood. U vindt het formulier hier. Na inschrijving doet u er wel goed aan zelf even contact op te nemen met de verantwoordelijke van de vormselplek waarvoor u heeft ingeschreven.

Kalken:            Nadine Temmerman - nadinetemmerman@hotmail.com

Laarne:            Paul Rohaert – vormsel.laarne@gmail.com

Massemen:       Erna De Keulenaere - catechesezuid@gmail.com

Wetteren:         Karolien Buysse - vormseltraject.wetterencentrum@gmail.com

Betaling inschrijvingsgeld

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het deelnamegeld (€ 30). Dit kan als volgt betaald worden:

• Kalken: enkel contant aan de catecheseverantwoordelijke, Nadine Temmerman
  • Laarne: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE45 7360 0700 5989 van Vormseltraject Laarne
  • Massemen: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE41 7512 0705 3210 van Catechese 5
  • Wetteren: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE62 7390 1440 0861 van Vormseltraject Wetteren

Mededeling bij overschrijving: VT 2021 + NAAM van de kandidaat-vormeling.

Wie contant betaalt kan dit doen tijdens de eerste catechesebijeenkomst.