Algemene Info

De nieuwe parochie Laarne-Wetteren biedt op 4 plekken een gelijk(w)aardig vormseltraject aan.
Kinderen die in deze nieuwe parochie wonen kunnen vrij hun vormselplek kiezen.

De 4 vormselplekken van onze parochie Laarne-Wetteren zijn: KalkenLaarneMassemen en Wetteren.

Een woordje uitleg vindt u in de documenten onderaan deze pagina, onder 'Extra informatie.'

Het vormsel wordt in onze parochie gevierd in het derde weekend na Pasen.
In 2020 is dat  op zaterdag 2 mei (Kalken en Massemen) en zondag 3 mei (Laarne en Wetteren).

Hoe inschrijven?

Bekijkt u vooreerst even de nuttige informatie die u kan vinden in de pdf-documenten onderaan deze webpagina. U vindt er in een notendop onze visie op de vormselcatechese naast een heleboel nuttige gevens.

Vervolgens kan u inschrijven met dit inschrijvingsformulier.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het deelnamegeld (€ 30). Dit kan als volgt betaald worden:

• Kalken: enkel contant aan de catecheseverantwoordelijke, Nadine Temmerman
  • Laarne: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE45 7360 0700 5989 van Vormseltraject Laarne
  • Massemen: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE41 7512 0705 3210 van Catechese 5
  • Wetteren: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE62 7390 1440 0861 van Vormseltraject Wetteren

Mededeling bij overschrijving: VT 1920 + NAAM van de kandidaat-vormeling.

Wie contant betaalt kan dit doen tijdens de eerste catechesebijeenkomst.

De verantwoordelijke van de vormselplek waarvoor u heeft ingeschreven zal u uitnodigen voor de eerste catechese-activiteit en u tevens een jaarkalender bezorgen.