Algemene Info

De Gabrielparochie in Laarne & Wetteren biedt op 4 plekken een gelijk(w)aardig vormseltraject aan.
Kinderen die in deze nieuwe parochie wonen kunnen vrij hun vormselplek kiezen.

De 4 vormselplekken van onze parochie Laarne-Wetteren zijn: KalkenLaarneMassemen en Wetteren.

Een woordje uitleg vindt u in de documenten onderaan deze pagina, onder 'Extra informatie.'

Het vormsel wordt in onze parochie gevierd in het derde weekend na Pasen.
In 2020 is dat  op zaterdag 2 mei (Kalken en Massemen) en zondag 3 mei (Laarne en Wetteren).

Hoe inschrijven?

Bekijkt u vooreerst even de nuttige informatie die u kan vinden in de pdf-documenten onderaan deze webpagina. U vindt er in een notendop onze visie op de vormselcatechese naast een heleboel nuttige gevens.

Inschrijven was mogelijk tot 10 september 2019.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het deelnamegeld (€ 30). Dit kan als volgt betaald worden:

• Kalken: enkel contant aan de catecheseverantwoordelijke, Nadine Temmerman
  • Laarne: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE45 7360 0700 5989 van Vormseltraject Laarne
  • Massemen: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE41 7512 0705 3210 van Catechese 5
  • Wetteren: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE62 7390 1440 0861 van Vormseltraject Wetteren

Mededeling bij overschrijving: VT 1920 + NAAM van de kandidaat-vormeling.

Wie contant betaalt kan dit doen tijdens de eerste catechesebijeenkomst.

De verantwoordelijke van de vormselplek waarvoor u heeft ingeschreven zal u uitnodigen voor de eerste catechese-activiteit en u tevens een jaarkalender bezorgen.