Algemene Info

BERICHT AAN DE VORMELINGEN DIE IN 2019-2020 HET VORMSELTRAJECT AFLEGDEN

De vormselvieringen 2020 gaan niet door op 2 en 3 mei, maar wel op 26 en 27 september
177 van de oorspronkelijk 186 vormelingen die deelnamen aan het vormseltraject hebben zich heringeschreven voor de vormselviering. De herinschrijvingsperiode liep tot 31 mei.

Wie zich niet heeft ingeschreven voor de viering en toch nog het vormsel zou willen doen neme rechtstreeks contact op met de verantwoordelijke van de eigen vormselplek:

Kalken:            Nadine Temmerman - nadinetemmerman@hotmail.com

Laarne:            Paul Rohaert – vormsel.laarne@gmail.com

Massemen:       Erna De Keulenaere - catechesezuid@gmail.com

Wetteren:         Karolien Buysse - vormseltraject.wetterencentrum@gmail.com

INFORMATIE VOOR DE NIEUWE KANDIDAAT-VORMELINGEN EN HUN OUDERS

De Gabrielparochie in Laarne & Wetteren biedt op 4 plekken een gelijk(w)aardig vormseltraject aan.
Kinderen die in deze nieuwe parochie wonen kunnen vrij hun vormselplek kiezen.

De 4 vormselplekken van onze parochie Laarne-Wetteren zijn: KalkenLaarneMassemen en Wetteren.

Een woordje uitleg vindt u in de documenten onderaan deze pagina, onder 'Extra informatie'.

Het vormsel wordt in onze parochie in regel gevierd in het derde weekend na Pasen.

Hoe inschrijven?

Bekijkt u vooreerst even de nuttige informatie die u kan vinden in de pdf-documenten onderaan deze webpagina. U vindt er in een notendop onze visie op de vormselcatechese naast een heleboel nuttige gevens.

Inschrijven voor het vormseltraject 2020-2021 kan met dit formulier en dit van 5 juni tot 25 september 2020.

De verantwoordelijke van de vormselplek waarvoor u heeft ingeschreven zal u uitnodigen voor de eerste catechese-activiteit en u tevens een jaarkalender bezorgen.

Betaling inschrijvingsgeld

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het deelnamegeld (€ 30). Dit kan als volgt betaald worden:

• Kalken: enkel contant aan de catecheseverantwoordelijke, Nadine Temmerman
  • Laarne: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE45 7360 0700 5989 van Vormseltraject Laarne
  • Massemen: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE41 7512 0705 3210 van Catechese 5
  • Wetteren: bij voorkeur via overschrijving, en dit op rekeningnummer BE62 7390 1440 0861 van Vormseltraject Wetteren

Mededeling bij overschrijving: VT 2021 + NAAM van de kandidaat-vormeling.

Wie contant betaalt kan dit doen tijdens de eerste catechesebijeenkomst.