Broederlijk Delen aperitiefpakket 2021

Omwille van de pandemie kunnen ook dit jaar de gebruikelijke acties t.v.v. Broederlijk Delen niet doorgaan... Toch willen we op 14 maart klinken op 60 jaar Broederlijk Delen, en hopelijk wilt u dat - op veilige afstand - samen met ons doen.
Om het u makkelijk te maken bieden we u een aperitiefpakket aan, voor de caritatieve prijs van € 15 of € 25. Dat stelt u in staat om het glas te heffen op Broederlijk Delen. Bestellen kan makkelijkst met onderstaand webformulier.
Het spreekt voor zich dat de actie op de eerste plaats bedoeld is als financiele ondersteuning van de vastencampagne.

Wie een contante betaling wil doen, of een papieren inschrijvingsstrook bezorgen, kan dit bij onze vaste en losse medewerkers. Hun contactgegevens vindt u hier.

Persoonlijke gegevens
In te vullen indien u een bevestiging wenst te ontvangen van uw bestelling, en/of wanneer u wenst uitgenodigd te worden voor het formele 'Gelukkige verjaardag, Broederlijk Delen'-toastmoment op zondag 14 mrt om 12.00 u. (via ZOOM).
Uw bestelling als steun aan Broederlijk Delen
Uw bestelling is pas definitief van zodra we uw betaling hebben ontvangen
Afhaling
In dit laatste geval dient u hieronder uw adres in te geven. De werkgroep is beperkt in mankracht. We behouden ons dan ook het recht voor bestellingen die dienen geleverd te worden te weigeren indien de vraag onze mogelijkheden overtreft. In dat geval zal u tijdig worden gecontacteerd. We rekenen op uw begrip!
Bijkomende informatie
Enkel in te vullen door wie hun pakket thuisbezorgd willen krijgen.