Kerkelijke uitvaart

Uitvaartverzorgers kunnen met dit formulier de gegevens doorsturen die noodzakelijk zijn bij het verzoek van de familie om een kerkelijke uitvaart in de gemeentes Kalken, Laarne, Massemen en Wetteren. Er zullen enkel praktische schikkingen worden genomen, op basis van deze verstrekte gegevens, nadat de uitvaartverzorger ze ook vooraf telefonisch heeft bevestigd bij de pastoor van deze parochies, Yvan Stassijns.

Gegevens overledene
Voornaam waaronder de overleden bekend stond. Enkel in te vullen indien dit niet de eerst hierboven aangegeven voornaam is.
Gegevens familie
Contactadres
Gegevens uitvaart
Een dienst 'in intimiteit' wordt niet afgeroepen tijdens de zondagsviering voorafgaand of volgend op de uitvaart, en wordt niet gepubliceerd op de parochiale website, noch in Kerk & Leven. (Tijdens de huidige lockdown ingevolge corona (2 nov. - 13 dec. 2020) worden alle uitvaarten de facto aangekondigd als 'in beperkte kring.' Het is dus niet nodig 'in intimiteit' aan te vinken om aan te geven dat participatie beperkt is tot de nauwste familie en/of vrienden.
Indien crematie
: