Parochie evenementen

Via onderstaand webformulier kan u inschrijven of reserveren voor op handen zijnde activiteiten in onze parochie.

Het eerstvolgende evenement is het parochiaal dankfeest op zondag 23 september a.s.
met dankviering in de dekenale kerk (11.00 u.)
en aansluitend feestmaal in het Sint-Gertrudiscollege (Wegvoeringsstraat 21, Wetteren / 12.12 u.).

Voor de maaltijd kan u kiezen uit:
  • Parelhoenfilet op Normandische wijze met gevulde appel en 2 groenten
  • Varkenshaasje met saus naar keuze en 3 groenten
  • Tongfilets met zalm en fijne groenten in aromatensaus
  • Vegetarische hoevenoedels met tomaten-kruidensaus en verse groenten

Alle worden geserveerd met kroketten.

Parochiale medewerkers en kinderen jonger dan 15j betalen hiervoor € 10.
Bent u geen parochiale medewerker, dan betaalt u € 20.
Aperitief, koffie en dessert zijn inbegrepen. Dranken tijdens de maaltijd niet.

Inschrijven voor de maaltijd kan u met onderstaand formulier.
Let wel: alle betalingen gebeuren aan de kassa ter plaatse. Voorafgaande betalingen zullen worden geweigerd en/of geretourneerd!

Uw gegevens
Medewerkers & kinderen -15j
Bent u een medewerker en werd u persoonlijk door ons uitgenodigd, wil dan uw keuze hieronder aangeven. Deze optie geldt ook voor kinderen jonger dan vijftien jaar.
Partners, sympathisanten & kinderen 15j en ouder
Bent u geen medewerker, wil dan uw maaltijdkeuze hieronder aangeven. Deze optie geldt ook voor kinderen van vijftien jaar en ouder (indien deze geen medewerker zijn).
Betaling
Alle betalingen gebeuren aan de kassa ter plaatse. Wil zo vriendelijk zijn geen betalingen vooraf te doen.