Misintenties in de Gabrielparochie

Ingevolge de verstrengde coronamaatregelen aangekondigd op vrijdag 30 oktober 2020 gaan er voor de duur van de vergrendeling van ons land (van maandag 2 november t/m zondag 13 december) geen zondags- of andere gemeenschapsvieringen (inclusief gebedsdiensten) meer door in onze kerken. (Enkele uitvaarten in zeer beperkte kring vormen hierop de uitzondering.)

Ook tijdens deze nieuwe coronacrisis (2 november - 13 december) blijven de 5 kerken van onze parochie open voor het publiek. U kan er terecht dagelijks van (minstens) 10.00 tot 16.00 u. (niet op zondagnamiddag).

Voorlopig worden geen misintenties aanvaard, en bij gebrek aan vieringen, ook niet gehonoreerd.

Kalken (zaterdag 18:00)

Massemen (zondag 09:00)

Laarne (zondag 09:30)

Wetteren (zondag 11:00)

-------------------------- voorlopig niet van toepassing -------------------------------

Door een misintentie aan te vragen worden onze gebeden opgenomen in het gebed van de hele vierende gemeenschap die bijeen is in de zondagse eucharistie.

Een misintentie kost € 15. Hier vindt u hoe u die best kan aanvragen.

In zoverre ze tijdig worden ontvangen, publiceren we deze intenties in K&L (niet in juli).