Misintenties in de Gabrielparochie

Vanaf juli vieren we opnieuw zondagseucharistie in de vier zondagskerken van onze parochie, en dit op de gekende uren. Er wordt ook - stapsgewijs - een begin gemaakt met het aanvaarden van nieuwe misintenties en het honoreren van intenties voordien aangevraagd voor de periode 14 maart - 1 juli.
Het maximaal aantal toegelaten aanwezigen in een viering blijft voorlopig beperkt. Daarom zal elke kerkplek ook slechts een beperkt aantal intenties per viering kunnen aanvaarden. Wij vragen daarvoor om uw begrip.

Vanaf 21 juni kan u hier opnieuw vieringen en intenties per kerkplek raadplegen:

Kalken (zaterdag 18:00) - max. 120 personen

Massemen (zondag 09:00) - max. 75 personen

Laarne (zondag 09:30) - max. 100 personen

Wetteren (zondag 11:00) - max. 200 personen

Door een misintentie aan te vragen worden onze gebeden opgenomen in het gebed van de hele vierende gemeenschap die bijeen is in de zondagse eucharistie.

Een misintentie kost € 15. Hier vindt u hoe u die best kan aanvragen.

In zoverre ze tijdig worden ontvangen, publiceren we deze intenties in K&L (niet in juli).