Blijf verbonden dankzij het beste blad van het land

Leidt u - in deze coronamiserabele weken zonder zondagsvieringen en rijk parochiaal leven - aan kerkelijke verlatingsangst? Dan moet u misschien overwegen een abonnement te nemen op KERK & Leven, (nog steeds) beter bekend als 'het parochieblad.'

Onze parochiale redactie doet er alles aan om u week na week op de hoogte te houden van wat er reilt en (omwille van corona niet meer) zeilt in onze 5 kerkplekken.

Abonneren kan eigenlijk op eender welk moment, maar een abonnement loopt wel steeds af op 31 december. Wie nu nog (vóór 20 november) als nieuwe abonnee een abonnement neemt voor 2021 krijgt er zowaar de hele maand december van dit jaar gratis bovenop. Goed voor 52 nummers aan de spotprijs van € 43 (een jaargang telt 48 nummers).

Al onze trouwe abonnees herinneren we er bij deze ook graag aan dat herabonneren best gebeurt vóór 15 november - opdat er geen hiaat zou vallen in uw abonnement.

Alle noodzakelijke informatie om te (her)abonneren vindt u hier op deze site, en wel op deze K&L-pagina.