Broederlijk Delen rekent op uw steun!

Ook bij Broederlijk Delen zit men met de handen in het haar. Zoals we allemaal weten is de vasten hun jaarlijkse campagneperiode. Daardoor zien ze hun bron van inkomen momenteel smelten als sneeuw voor de corona-zon. Op onze parochie alleen zijn niet minder dan 3 solidaire activiteiten moeten afgeblazen worden. Bovendien: het staat ondertussen vast dat Broederlijk Delen niet alleen de kerkelijke collecte van dit weekend misloopt, maar ook die van Palmzondag.

Daarom graag een warme oproep aan allen die Broederlijk Delen genegen zijn: uw gift is meer dan welkom, meer nog, ze is noodzakelijk. Laat er deze keer eens niets tegenover staan (u weet wel, een maaltijd, een setje primula's, pannenkoeken na een deugddoende wandeling, ...) maar daar kan Broederlijk Delen echt niet aan doen, en hun werk gaat gewoon verder.

Denkt u eens aan allle centen die u uitspaart door aan social distancing te (moeten) doen, en toon u (nog) solidair(der) met onze Noord-Zuid partner bij uitstek.

Voor een online gift, of overschrijvingsgegevens, kan u op deze pagina van Broederlijk Delen terecht.

* Dit weekend zou de homilie in onze kerken verzorgd worden door Erna De Keulenaere. Ook zij zou het hebben gehad over Broederlijk Delen. Haar getuigenis leest u hier.