West Rim

Reserveren voor het gratis concert kan via deze link

CD-VOORSTELLING "CROSS"
Gratis concert - vrijdag 11 juni om 20u in de St. Gertrudiskerk te Wetteren.
Reserveren is verplicht en kan eenvoudig via de website.

Ein-de-lijk! Het eerste live-concert met publiek! De immense kerk van Wetteren biedt ons een veilige omgeving om de zomer van hoop in te luiden met de cd-voorstelling van de folkgroep West Rim. Bezoekers kunnen op ruime afstand, zittend in een immense hoge kerk maar mét een uitstekende geluidsversterking, genieten van het persoonlijk concert.

De groep nam hun nieuw album "Cross" op in Wetteren, waar Ellen en Aendrik, twee leden van de groep wonen, en daarom is dit eerste concert in lange tijd bijzonder symbolisch.

De groep brengt eigen nummers, genre folk, met een heel resem aan instrumenten (accordeon, doedelzak, nyckelharpa, cello, viool,....) Maar toch zijn het de stemmen van Amelken en haar boers die het geluid van de groep maken. 

"Cross" staat in het teken van hoop, geloof en liefde. "Cross" is veel meer dan een cd alleen: het is ook een expo, want bij ieder liedje hoort een prachtige compositiefoto die in de kerk zal worden tentoongesteld in de week na het optreden.

De prachtige foto's zijn van Selina De Maeyer, ook aanwezig op het optreden. Zij is niet alleen fotografe van miss België, maar met haar kortfilm over de eucharistie "Come and See" won zij de filmprijs voor beste kortfilm van het Vaticaan!

Meer info en een voorsmaakje is te vinden op de website van West Rim

 

Zoeken