Dag van de Chronische Zieken

Op zondag 13 oktober is het Dag van de chronische zieken, wat vroeger nationale ziekendag werd genoemd.

De liturgie in onze 4 kerkplekken zal in het teken staan van deze dag. We nodigen dan ook van harte de zieken en de leden van Samana uit naar onze vieringen.

In elke viering is er mogelijkheid de ziekenzalving te ontvangen. Wie de ziekenzalving wil ontvangen, gelieve contact op te nemen met iemand van Samana of met de pastoor.

Nogal wat lokale Samana-groepen voorzien dit weekend, of in de loop van volgende week, tijd om met hun leden deze dag ook bijzonder in de kijker te plaatsen met een feestelijke maaltijd.

In KERK & Leven van woensdag a.s. 9 oktober kan u dan weer een interview lezen met Veerle en Chantal Bracke, sterkhouders van Samana Ten Ede.