De mand in de kerk

Ook dit jaar, tijdens de advent, is de mand opnieuw van de partij in onze kerken.

Wie naar de viering komt op zondag wordt uitgenodigd om iets tastbaars te delen met mensen die het moeilijk hebben de eindjes aan elkaar te knopen.

Onbederfelijke eetwaren, persoonlijke verzorgings- en huishoudproducten zijn van harte welkom, en mag u voor de viering in de mand deponeren.

(Baby's, hoe schattig ook, mag u niet in de mand achterlaten!)

De Sint-Vincentiusvereniging (Wetteren, Massemen) en de Sociale Kruidenier (Laarne, Kalken) zorgen ervoor dat de goederen bij de juiste mensen terecht komen.

NB. Geef niet wat u zelf liever niet zou ontvangen: ook voor mensen in armoede is wat over tijd is over tijd, en niemand krijgt graag een reeds half opgebruikt item ten geschenke...