Dit weekend geen missiefeest

In coronavrije jaren is dit het weekend (het voorlaatste van augustus) waarin we het missiefeest houden. Na 35 jaar onafgebroken viering van onze lokale missionarissen komt er nu dus een hiaat.

Toch heeft de werkgroep Missieanimatie niet stil gezeten, want het is niet omdat we niet mogen feesten dat we onze missionarissen niet een (financieel) hart onder de riem willen steken. We schreven 330 trouwe sponsors en sympathisanten aan, en publiceerden ook in KERK & Leven een recente update over het werk van Réjette De Winter (Kinshasa) en Zr Erna De Wulf (Kigali)..

Vandaag delen we met u ook langs deze weg graag een recent schrijven van Zr Erna De Wulf. Zie extra informatie onderaan deze pagina. Vorige week deden we dat al met een schrijven van Réjette.

Wenst u meer te weten over de werkgroep Missieanimatie van de Gabriëlparochie, of onze missionarissen en hun projecten, dan kan u steeds contact opnemen met Noël Backx, voorzitter van de werkgroep, op het nummer 09 369 39 07 of via noel.backx@telenet.be.

Wie een gift wil doen voor onze missionarissen kan dit op rekeningnummer  BE06 4441 7490 4122 van Missieanimatie, bij voorkeur met vermelding ‘missiefeest 2020’ Alle giften worden integraal overgemaakt aan onze missionarissen.

Extra informatie: