Hartverwarmer bij de Doop van de Heer

‘Jij bent een mens naar mijn hart. Mijn liefde voor jou is groot’ (naar Mc 1: 11)

We hebben met mensen gebeld, kaarten en wensen verstuurd, stoeppraatjes gedaan, voor elkaar gebeden en kaarsjes gebrand, elkaar vanachter een mondmasker toegelachen, zomaar vriendelijkheid om ons heen gestrooid, gedankt, gegeven en om vergeving gevraagd…

Dank voor dit alles!

Dit is de laatste Hartverwarmer, maar hopelijk niet het einde van uw solidaire acties. Als gedoopten in Christus is het onze missie om alle harten blijvend te verwarmen. Hou vol en doe zo voort!

• Zoals altijd biedt de parochie u ook bij deze zondag een gebedsblaadje aan.
  • Wie graag aansluit bij de digitale lanceermomenten van de Broederlijk Delen-campagne vindt onderaan deze pagina de nodige link.

De hartverwarmer gaat er even tussenuit, daarom kozen we voor dezelfde foto als waar we op de eerste zondag van de advent mee begonnen. De cirkel is rond.
Het gebedsblaadje blijven we echter aanbieden zolang we niet publiek kunnen vieren. Keer dus regelmatig even terug naar deze site, en blijf zo mee verbonden met de Gabrielparochie.