Herdenkingsvieringen op Allerheiligen en Allerzielen gaan niet door

De verstrengde coronamaatregelen nopen de parochie ertoe de 6 geplande herdenkingsvieringen voor de overledenen van het voorbije jaar (voorzien op Allerheiligen in Laarne en Wetteren, en Allerzielen in Massemen) af te gelasten.

Onze excuses daarvoor, maar we doen, gezien de situatie, ook graag een beroep op uw begrip.

De vijf kerken van onze parochie zullen op Allerheiligen open staan voor persoonlijke bezinning en gebed. Tijdens deze uren kunnen familieleden van de overledenen die zouden worden herdacht ook het kruisje van hun dierbare en een gedachtenisprentje afhalen in de kerk waar de viering zou zijn doorgegaan. Er wordt gezorgd voor een passende sfeer, die aanzet tot gebed en overweging, en er is een gebedsblaadje voorhanden (zie ook onder extra informatie onderaan deze pagina). Er zal de gehele tijd een vertegenwoordiger van de parochie aanwezig zijn.

Ook al gaan er geen vieringen door onze kerken zijn toch open op

Allerheiligen - zondag 1 november

tussen 09.00 u en 12.00 u.

en tussen 14.00 u en 16.00 u.

Het aantal mensen dat mag aanwezig zijn in een kerk is vanaf donderdag 29 oktober beperkt tot 40. Dit aantal zal ook gelden tijdens de hierboven vermelde uren.

Extra informatie: