Hier steelt men niet...

... de camera ziet u.

Net voor de hoogdag van Hemelvaart kon er in de Gertrudiskerk werk gemaakt worden van de camerabeveiliging. U bent met deze verwittigd: niet alleen God ziet u wanneer u de kerk binnen en buiten gaat.

De technieker deed een fantastische job, want de kans is klein dat wie niet weet waar de camera's hangen ze per toeval zal spotten.

Minder gelukkig was de plaats waar de (noodzakelijke) kennisgeving (zie foto) oorspronkelijk was aangebracht, maar dat euvel is ondertussen reeds verholpen.

Dankzij de camerabewakening zal de dekenale kerk voortaan van maandag tot vrijdag ook in de namiddag open zijn (ze was dit reeds op zaterdag).

Toegangstijden

• maandag - zaterdag: 9:00 - 17:00

(op de marktdag (donderdag) gaan de deuren al wat vroeger open, in de donkere wintermaanden zullen ze elke namiddag vóór het donker wordt worden gesloten).

• zondag: 9:00-12.00 (met zondagsviering om 11:00)