Huwelijksvoorbereiding van start

Vorige zondag kwamen de koppels die dit jaar kerkelijk huwen samen voor een kennismakings- en vormingsnamiddag. eze vond plaats op de Sint-Gertrudisbasisschool.

Een uitgebreid verslag staat te lezen op de frontpagina van KERK & Leven deze week.

We begroeten de verloofden ook op zondag 9 februari in de Sint-Gertrudiskerk. Tijdens de zondagsviering wordt over hen een bijzondere verloofdenzegen uitgesproken.

Een bijzonder woord van dank aan de begeleiders van de huwelijksvoorbereiding, de echtparen Laetitia & Marc, en Veerle & Bart.

(Er blijven ondertussen nog steeds aanvragen voor het kerkelijk huwelijk binnenlopen; we kunnen dus gerust stellen dat de interesse voor dit sacrament alweer wat in de lift lijkt te zitten.)