Ik ga op reis en neem mee...

"Iedereen van ons wil er even tussenuit, weg van de beslommeringen en dagelijkse routine.

Wat zo dikwijls vergeten wordt is dat dat ik ook op reis kan gaan met Jezus.

Jezus’ reis is een lang verhaal over de mensen met wie Hij optrok en de dingen die Hij deed.

Als ik met Jezus mee op reis ga wat neem ik dan mee in mijn reiskoffer? Waarheen zal de reis mij brengen? Wat zal het doel zijn van deze reis?"

Catechist Hilde Renneboog bekijkt vakantie als gelovige. Lees haar volledige bezinning en laat je inspireren.

We herinneren er ook graag aan dat indien u een inspirerend vakantie-kiekje wil delen met de lezers van deze site of van het parochieblad, u ons dit steeds mag bezorgen via redactiepb5@gmail.com of parochieblad.laarnewetteren@gmail.com. Een begeleidend woordje uitleg is eveneens welkom.