Inschrijven voor het vormseltraject

In de vergadering van 20 mei ll. van de werkgroep Vormselcatechese (VoCat) van onze parochie werden (o.m.) de volgende beslissingen genomen:

# In de week van 10-15 juni worden in alle vijfde leerjaren van alle scholen van de parochie brieven bezorgd waarin de ouders worden uitgenodigd hun kind in te schrijven voor het vormseltraject. (U vindt de brief onderaan deze pagina onder 'Extra informatie'.)

# Er wordt dit jaar geen voorafgaand kennismakings- of infomoment gehouden. Een kort infomoment voor de ouders van de ingeschreven vormelingen zal volgen op de allereerste catechesebijeenkomst.

# Wie zich wil informeren over hoe het vormseltraject verloopt op onze parochie vindt een gedegen introductie op de parochiale website.

# Inschrijven is mogelijk van 10 juni tot 9 september 2019 via het formulier op de parochiale website.

# Deelname aan het traject kost (nog steeds) € 30.

# De vier vormselplekken (Kalken, Laarne, Massemen en Wetteren) leggen zelf hun kalender vast. De maatstaf daarbij is nog steeds het gelijk(w)aardige traject dat vier jaar geleden werd vastgelegd, maar plaatselijke creativiteit en eigen accenten zijn steeds welkom.