Nieuwe misuren in O-L-Vrouwparochie

Welke parochie? De nieuwe parochie die de gemeenten Lede en Wichelen omvat.

Op het einde van deze maand verandert een en ander in de vieringen in zowel Schellebelle (Sint-Jans-Onthoofdingkerk) als Wichelen (Sint-Gertrudiskerk).

In Schellebelle verschuift het misuur van de viering op de vooravond (op zaterdag) van 17.00 u. naar 16.30 u. Ingrijpender nog, er is voortaan enkel een viering op de vooravond van elke tweede en vierde zondag van de maand.

Op de vooravond van de eerste en derde zondag van de maand is er op hetzelfde uur een viering in Oordegem (Sint-Martinuskerk).

De zondagsviering in de Gertrudiskerk van Wichelen heeft voortaan plaats om 09.00 u. en niet langer om 09.45 u.

De veranderingen gaan in op zaterdag 31 oktober, de vooravond van het hoogfeest van Allerheiligen – dat dit jaar ook op zondag valt.

U vindt een overzicht van zondagsvieringen op deze pagina.