Parochie heeft een logo

Tijdens de eucharistie op 22 september ll. (parochiaal dankfeest) werd het spiksplinternieuwe logo, ontworpen door Wim Finck, aan het publiek voorgesteld. Het prijkt voortaan ook in de banner van deze website.

Ondertussen weten we ook al dat volgend jaar het dankfeest wordt gecombineerd met het patroonsfeest van de parochie (29 september, feest van de H. Aartsengelen Michael, Gabriel en Uriel) en dit op 27 september. Hoe we dit feest dan precies gaan noemen dient nog te worden uitgeklaard. Feit is dat iedereen welkom blijft, en dat onze medewerkers 'bijzondere voorwaarden' genieten.

Heeft u fijne herinneringen aan de feestelijke eucharistieviering van 22 september, check dan zeker dit sfeerbeeld - met dank aan Bart Buyle.

Ook de volledige tekst van de homilie van deken Yvan is hier beschikbaar.