Regionale startavond Broederlijk Delen

De vastencampagne van Broederlijk Delen zet dit jaar Guatemala in de kijker. En draait vooral rond een thema dat heel wat zuid-werkingen bezighoudt dezer dagen (denk ook aan 11.11.11, Rikolto, ...): een duurzaam landbouwbeleid, zowel hier als in het zuiden.

Op woensdag 16 januari worden we uitgenodigd naar de lanceeravond die doorgaat in Gent..

Tijdens het lanceermoment verneem je hoe Broederlijk Delen de boeren en inheemse bevolking in Guatemala steunt om een eigen stuk grond te verwerven en een waardig leven uit te bouwen. Je doet er inspiratie op om de campagne vorm te geven in jouw parochie, school of wijk.
Een ideaal moment om informatie, tips en inspiratie over de nieuwe campagne uit te wisselen.

• 18.30 u Onthaal en  inspiratiemarkt
  • 19.30 u Keuzeactiviteiten
  • 20.45 u Podiumprogramma
  • 21.30 u Receptie

Waar: Clemenspoort, Overwalle 3, Gent.

Er is ook een parochiaal startmoment gepland, en dit op aswoensdag 6 maart, onmiddellijk na de aswoensdagviering in de dekenale Sint-Gertrudiskerk.