Sint-Valentijn Anders-wandeling nu beschikbaar

Het wordt een fris maar zonnig Valentijnsweekend. De ideale gelegenheid om u aan de Sint-Valentijn Anders-wandeling te wagen.

Op deze wandeling van ca. 7 km ontdek je halte na halte 8 eerlijke getuigenissen van mensen die de liefde op hun manier handen en voeten geven.

Kleine opdrachten voor onderweg maken van de wandeling een pelgrimstocht waar de deelnemers, jong en oud, uitgenodigd worden tot gesprek en verdieping.

De wandeling is ideaal voor koppels, gezinnen met kinderen en alle geïnteresseerden die de liefde willen vieren. Kortom iedereen is welkom.

De wandeling start aan de dekenale Sint-Gertrudiskerk, op de Markt van Wetteren (parkeren kan in parking 'Scheldekaai' - elke dag eerste 2 uur gratis, en helemaal gratis op zondag - net als op de Markt zelf) of aan de Christus Koningkerk (met ruime, gratis parking). U vindt een routebeschrijving en het boekje met de getuigenissen onder extra informatie. Beide zijn ook in papieren vorm te vinden in het portaal van de Sint-Gertrudiskerk.

De link naar de route op Routeyou : www.routeyou.com/nl-be/route/view/8366209/alle-routes/wetteren-valentijnsroute

Voor kinderen die deelnemen is er een apart opdrachtenblaadje. Dit dient u sowieso zelf uit te printen; het is niet beschikbaar in de kerk.

De wandeling blijft beschikbaar tot en met 14 maart.