Solidaire maaltijd t.v.v. Welzijnszorg

Armoede... Het kan ons allemaal overkomen.

Welzijnszorg / Samen Tegen Armoede maakt werk van structurele armoedebestrijding in eigen land.
De parochie Laarne-Wetteren steunt dit initiatief van harte en wil hiervoor fondsen inzamelen, o.m. met een parochiale solidariteitsmaaltijd.

Noteer dan ook in uw agenda zondag 9 december. Op die dag bent u vriendelijk uitgenodigd in het parochiecentrum van Overschelde voor een eenvoudige maar lekkere maaltijd, waarvan de opbrengst volledig naar Welzijnszorg gaat.

U bent welkom van 11.30 tot 13.30.

We geven er de voorkeur aan dat u inschrijft via mail, en dit rechtstreeks bij Eric Suys (ericsuys@skynet.be).
Voor wie graag met een ‘briefje’ werkt hebben we een inschrijvingsstrook voorzien (zie extra info hieronder).
Ook in onze kerken zullen vanaf dit weekend inschrijvingsfolders te vinden zijn.
Betalen doet u aan de kassa ter plaatse, en enkel daar. Betalingen vooraf worden, om organisatorische redenen, geweigerd.

Deze solidaire maaltijd wordt georganiseerd door vzw Parochiale Werken Overschelde, in samenwerking met de parochiale werkgroep Broederlijk Delen/Welzijnszorg.

Extra informatie: