Startbijeenkomst Leerhuis Psalmen gaat niet in Gent door

Omwille van de coronarestricties heeft CCV Gent beslist de startvergadering van het Bijbels Leerhuis Psalmen niet diocesaan te laten doorgaan in Gent, maar wel dekenaal.

Er zal worden gewerkt met een livestream programma. Daarnaast wordt tijd besteed aan kennismaking tussen de deelnemers, en het bedelen van het lesmateriaal.

Wie zich heeft ingeschreven om het Leerhuis te volgen in het dekenaat Wetteren is welkom op

dinsdag 29 september
om 19.30 u.
in de parochiezaal van Overschelde

(Liefkenshoek, Wetteren -
er is voldoende parkeergelegenheid aan de zaal).

We hebben drie groepen van telkens 8 deelnemers. Op deze eerste avond brengen we hen ook op de hoogte van het verdere praktische verloop van de lokale bijeenkomsten - die zullen plaatsvinden op en rond de dekenij (dekenij, parochiaal secretariaat en dekenaal centrum.) - Markt 18, Wetteren.

De eerstvolgende lokale bijeenkomst is reeds op donderdag 8 oktober, om 20.00 u.