Vieringen in de Goede Week

Op onze parochie gaan de diensten in de Goede Week door als volgt:

Palm- en Passiezondag

Zaterdag en zondag 13 en 14 april

Vieringen zijn zoals gebruikelijk in het weekend.

Palm
Iedereen die kan helpen om onze voorraad palmtakken op niveau te brengen kan zijn/haar bijdrage bezorgen in de vier kerken of op de dekenij. Zelf palm meebrengen naar de kerk op palmzondag mag natuurlijk ook.

Boeteviering

Dinsdag 16 april

19.30 u. in de Gertrudiskerk (Wetteren). Er is gelegenheid tot persoonlijke biecht tijdens de viering.

Witte Donderdag

Donderdag 18 april

19.30 u. Parochiale viering van het Laatste Avondmaal in de Gertrudiskerk (Wetteren) met aansluitend mogelijkheid tot aanbidding (tot 21.00 u.).

Goede Vrijdag

Vrijdag 19 april

15.00 u. Begeleide kruisweg in de kerk van Kalken, Laarne, Massemen en Wetteren.
19.30 u. Herdenking van het lijden en de kruisdood van Onze Heer in de Martinuskerk (Massemen).

Bloem
Wie naar de Goede Vrijdagviering komt wordt gevraagd een bloem mee te brengen voor de kruishulde.

Pasen

Zaterdag 20 april

21.00 u. Paaswake in de Gertrudiskerk (Wetteren). Aansluitend is er feestelijk samenzijn.

[Opgelet: er is GEEN avondviering in Kalken]

Drankje/hapje
Wie blijft voor het gezellig samenzijn wordt vriendelijk verzocht iets lekkers (droogje of natje) mee te brengen om te delen.

Zondag 21 april

09.00 u. Verrijzenisviering in Massemen
09.30 u.  Verrijzenisviering in Laarne
11.00 u. Verrijzenisviering in Wetteren met doop van Guduli Verplancke. Na de viering kunnen de aanwezige kinderen paaseieren rapen in de tuin van de dekenij.

Tijdens de Goede Week worden de diensten opgeluisterd door de Verenigde Koren van onze Gabriëlparochie (Martinus uit Massemen, Gaudeamus uit Laarne en Cantiamo uit Wetteren).

Vindt u niet wat u zoekt (of past): kijk dan ook eens naar de vieringen in de overige parochies van ons dekenaat.