Noord/Zuid Quiz 2019

We speelden de Noord/Zuid Quiz ten voordele van Broederlijk Delen voor het eerst in 2015, wat betekent dat we reeds aan de vijfde editie toe zijn!

De Noord/Zuid quiz is een algemene kennis-quiz met een boon voor het zuiden. De quiz wordt voorafgegaan door de campagnefilm van Broederlijk Delen (ca. 13 '; waarover in de quiz ook 10 vragen worden gesteld). Het campagneland 2019 is Guatemala.

Inschrijven is nu reeds mogelijk via dit formulier.

Plaats van het gebeuren is nog steeds parochiecentrum Overschelde (Liefkenshoek, Wetteren).
Opgelet: we starten dit jaar een kwartier vroeger dan de vorige jaren (19:45 i.p.v. 20:00). Deuren gaan open om 19:15.

De quiz wordt georganiseerd door het Feestcomité van de vzw Parochiale Werken Overschelde, in nauwe samenwerking met de parochiale werkgroep Broederlijk Delen/Welzijnszorg.