Wetteren Sint-Gertrudis

informatie voor het werkjaar 2018-2019

In 2019 wordt in Wetteren het vormsel gevierd op zondag 12 mei. Het vormseltraject ('de catechese') start in de loop van september 2018.

De kalender voor het werkjaar 2018-'19 vindt u onder de tab 'extra informatie' onderaan deze pagina.

Inschrijven voor het vormseltraject kan vanaf zondag 17 juni 2018 aan de hand van dit webformulier. Inschrijvingen voor Wetteren worden afgesloten op 28 september.

Plaatselijke coördinator van het vormseltraject is Karolien Buysse

Onze catechisten zijn: Hugo Berckmoes, Marie-Thérèse Burssens, Bart Buyle, Karolien Buysse, Annemie Calle, Wim Holderbeke en Hilde Moreel. Ouders die wensen mee te werken als catechist mogen dit steeds melden aan Karolien.

Alle communicatie van en met de catechisten gebeurt via vormseltraject.wetterencentrum@gmail.com

Catechesemomenten gaan door op verschillende dagen van de week, en op verschillende tijdstippen.
Een week vóór de activiteit worden ouders per mail herinnerd aan de samenkomst.
Vieringen gaan steeds door op zondag in de Sint-Gertrudiskerk (11:00).

Deelname aan het catecheseweekend (2 overnachtingen) is een verplicht onderdeel van het vormseltraject. Hiervoor wordt een aparte bijdrage aangerekend.

Het inschrijvingsgeld (€30) en de bijdrage voor de deelname in het catecheseweekend (€35) kunnen worden overgeschreven op bankrekening:
'Vormseltraject Wetteren'  BE62 7390 1440 0861.
Vergeet niet de naam van de kandidaat-vormeling te vermelden in de mededeling, voorafgegaan door 'VT'.

Eerstvolgende samenkomst: zaterdag 29 september.

We starten om 15.00 u. in de Gertrudiskerk. Daar eindigen we ook om 17.00 u. Aansluitend is er een infomoment voor de ouders (17.00-17.30 u.).
's Anderendaags, zondag 30 september, is er eucharistieviering met naamopgave, eveneens in de Gertrudiskerk. We komen samen om in te zingen om 10.40 u. Ook de ouders worden verwacht!

Extra informatie: