Wetteren Sint-Gertrudis

informatie voor het werkjaar 2019-2020

De kalender voor het werkjaar 2019-'20 vindt u onder de tab 'extra informatie' onderaan deze pagina.

Inschrijven voor het vormseltraject 2019-2020 kon van 10 juni tot 10 september 2019.

Plaatselijke coördinator van het vormseltraject is Karolien Buysse

Onze catechisten zijn: Marie-Thérèse Burssens, Karolien Buysse, Annemie Calle, Ann De Clercq, Hilde Moreel en Wim Holderbeke. Ouders die wensen mee te werken als catechist mogen dit steeds melden aan Karolien.

Alle communicatie van en met de catechisten gebeurt via vormseltraject.wetterencentrum@gmail.com

Catechesemomenten gaan door op verschillende dagen van de week, en op verschillende tijdstippen.
Een week vóór de activiteit worden ouders per mail herinnerd aan de samenkomst.
Zondagsvieringen gaan steeds door in de Sint-Gertrudiskerk (om 11:00 - behalve de middernachtmis in de kerstnacht (00:00), en de paaswake (paaszaterdag - 21:00)).

Deelname aan het catecheseweekend (2 overnachtingen) is een verplicht onderdeel van het vormseltraject. Hiervoor wordt een aparte bijdrage aangerekend.

Het inschrijvingsgeld (€30) en de bijdrage voor de deelname in het catecheseweekend (€35) kunnen worden overgeschreven op bankrekening:
Vormseltraject Wetteren : BE62 7390 1440 0861
Vergeet niet de naam van de kandidaat-vormeling te vermelden in de mededeling, voorafgegaan door 'VT 1920'

Inschrijving keuzeactiviteiten

U kan (later) via deze link inschrijven voor een of meerdere keuzeactiviteit(en).

Inschrijving vormseltocht

U kan (later) via deze link inschrijven voor de vormseltocht.
Opgelet, aan de vormseltocht neemt de vormeling deel samen met (liefst beide, maar zeker één van) de ouders.

Eerstvolgende samenkomst:

(On)bekend is (on)bemind: ludieke kennismaking met elkaar én met het vormseltraject op 29 november van 17:00 tot 18:30 op het Sint-Gertrudiscollege.

Op zondag werken we met alle vormelingen van de Gabrielparochie rond Jezus en het evangelie. Dit doen we eveneens op het College. We starten om 9.30 u. en nemen aansluitend deel aan de zondagsviering in de dekenale kerk (Markt). De ouders zijn van harte uitgenodigd voor een eigen insteek en de zondagsviering.

Extra informatie: