Sint-Denijs Kalken

Pastoor-deken Yvan Stassijns, de parochieploeg, de kerkraad en alle medewerkers heten u van harte welkom! Hier vindt u alle informatie over onze kerkplek Kalken.

Zondagsviering (vooravond)

Zaterdag om 18:00

Pastoor en parochieploeg

Pastoor-deken Yvan Stassijns,
Markt 18, Wetteren
09 369 00 53

In de nieuwe parochie Laarne-Wetteren vormen de kerkplekken St.-Machariuskerk Laarne, Sint-Denijs Kalken en Sint-Anna Ten Ede, de eenheid NOORD.

De leden van de parochieploeg vindt u hier.

Parochiaal Secretariaat

Adres:
Markt 18, Wetteren (oprit dekenij, rechts)

Openingsuren:
wo-vr-za: 10.00 - 11.30 u.

Telefoon:
09 369 00 53

Mail:
parochielaarnewetteren@gmail.com.

Misintenties

Alle gegevens voor het aanvragen van een misintentie vindt u hier.

Financiën

De Gabrielparochie beschikt over 1 parochiekas en 2 transitkassen (Centrum - voor kerkplekken Wetteren en Massemen - en Noord - voor kerkplekken Kalken, Laarne en Ten Ede).

Beheerder Parochiekas:
vzw Pastorale Werking van de parochie
penningmeester: Wim Holderbeke
p.a. Markt 16, Wetteren
09 369 0 369

Beheerders transitkas 'Kerkgemeenschap Noord':
Wim Holderbekep.assistent.laarnewetteren@gmail.com
Annemie Smekens, transit.noord@gmail.com

Betalingen voor kerkelijke diensten (uitvaart, huwelijk, misintentie, ...) in Laarne, Kalken en Ten Ede dienen te gebeuren op bankrekening:
BE35 7310 4685 7237 van Kerkgemeenschap Noord

Kerkraad

Voorzitter: Jo De Corte
Secretaris: Luc Vereecken
Penningmeester: Philippe Mees

Lid: Gerard De Gucht
Lid: Marc Peleman

Van ambtswege:
Deken Yvan Stassijns, vertegenwoordiger van de bisschop

Contactgegevens van de leden vindt u op deze pagina.

Organist-Titularis

Urbain De Wilde
Zaffelare Dorp 36-38, 9080 Zaffelare
09 355 67 16

Parochiezaal 't pepertje

Op zoek naar een zaaltje, met directe toegang tot de Kalkense meersen, voor een vergadering, kookcursus, infoavond, verenigingsbijeenkomst, familiefeestje of dergelijke? VZW Parochiale Werken St.-Denijs Kalken heeft in de Peperstraat 3 te Kalken precies wat u zoekt: een charmant parochiezaaltje met plaats voor ongeveer 80 personen; bestek en glazen ter beschikking, afzonderlijke keuken en aansluitende bar.

Voor inlichtingen kan u terecht bij:

Walter D’hondt
09 369 16 41 of 0476 077 849
walter.dhondt@hotmail.com

Contact voor opmaak teksten parochieblad

Kalken heeft, samen met Laarne en Ten Ede, een gezamenlijke editie: 'Gabrielparochie in Laarne-Kalken'

Teksten en andere bijdragen kan u indienen via redactiepb5@gmail.com

Stuur uw teksten tijdig door. We kunnen niet garanderen dat teksten die ons later dan vrijdagavond bereiken de eerstvolgende editie nog zullen halen.
Neem ook deze concrete richtlijnen eens door alvorens een tekst in te dienen.

Voor vakantiedagen/periodes geldt een aparte regeling die u vindt in het redactioneel blokje in het parochieblad.

KERK & Leven niet ontvangen? Neem dan rechtstreeks contact op met UItgeverij Halewijn door een bericht te sturen via www.kerknet.be/nietontvangen of telefonisch contact op te nemen via 03 210 08 30.

(Foto kerk © Paul Raemdonck)