GABRIELFEEST 14 november 2021

Op zondag 14 november willen we iedereen danken die zich vrijwillig inzet voor onze parochie. Door deze inzet, vormen we een geëngageerde en levendige geloofsgemeenschap en dat mag gevierd worden.

Lees meer

Gabriël inspireert ons …

Tijdens de voorbije maanden werkte de parochieploeg aan een beleidsvisie voor de parochie. Wat voor een parochiegemeenschap willen we zijn?

Lees meer

Eindelijk gevormd!

Op zaterdag 18 en zondag 19 september mochten we onze vormelingen en hun familie verwelkomen. Hun glunderende ogen boven het mondmasker straalde blijheid uit. De H. Geest was tijdens de vormselviering zeer nabij.

Lees meer

Parochiale startviering

Op zondag 26 september is er om 10.00 uur in de St.-Gertrudiskerk Wetteren een startviering voor onze Gabriêlparochie en vieren we ons naamfeest. We nodigen al onze parochianen, en in het bijzonder al onze vrijwillige medewerkers, van harte uit naar deze startviering.

Lees meer

Missiefeest: Het was opnieuw een succes!

Ondanks het wegvallen van het gebruikelijke missiefeest in Scheppers reageerden jullie opnieuw massaal op onze sponsorbrief, de informatie in het parochieblad of op de parochiale website.

Lees meer

We helpen verder, zoals beloofd!

Op 15 juli sloeg het noodlot toe in Wallonië, meer bepaald de streek van Chaudfontaine, Pepinster, Verviers,... Met onze Gabriëlparochie sloegen we de handen in elkaar.

Lees meer

Zoeken