welzijnszorg
Onze wereld digitaliseert razendsnel. We doen er allemaal aan mee. Het is oh zo handig. Wat is dan het probleem eigenlijk?

Het probleem is dat niet iedereen verbonden is. Wel of niet digitaal actief zijn, is geen zwartwit verhaal. Ons digitaal profiel weerspiegelt de bestaande ongelijkheid in onze samenleving. Zo lopen mensen met een laag inkomen een hoog risico op digitale uitsluiting. De verschillen in digitale toegang en vaardigheden worden vooral problematisch wanneer ze ook de toegang tot diensten en zelfs sociale rechten bemoeilijken. Digitale uitsluiting is het resultaat van ongelijkheid. We strijden voor digitale inclusie én voor een niet-digitaal alternatief.

Met deze campagne brengt Welzijnszorg de impact van digitalisering op het leven van mensen in een armoedesituatie onder de aandacht.

Onze Gabriëlparochie in Laarne en Wetteren steunt dit initiatief en wil hiervoor fondsen verzamelen met een solidariteitsmaaltijd.
Op ZONDAGMIDDAG 11 december wordt u vriendelijk uitgenodigd in het PAROCHIECENTRUM van OVERSCHELDE voor een eenvoudige maar lekkere maaltijd, waarvan de opbrengst volledig naar Welzijnszorg gaat.

Jouw steun is onmisbaar!

INSCHRIJVEN

Of u kan inschrijven via deze link: https://www.parochielaarnewetteren.be/solidaire-maaltijd-welzijnszorg-0

Of door het inschrijvingsformulier te bezorgen aan
- Chris Mottar, Kerkakker 3b001, Kalken  tel. 09 367 80 38
- Yolande Plaetinckx, Warande 124, Laarne  tel. 09 369 85 93
- Patricia Holloway, Martinusstraat 6, Massemen  tel.09 330 08 96
- Jacques Bracke, Laarnesteenweg 1A, Wetteren Overschelde tel. 09324 03 68
- Jo Winckels Markt 25 bus, 12 Wetteren  gsm 0473 73 28 04
- Noël Backx, Kortewagenstraat 20, Wetteren Ten Ede tel. 09 369 39 07

Of te mailen naar
Luc De Vreese luc.de.vreese@scarlet.be
Eric Suys  ericsuys@skynet.be

BETALEN

Betalen gebeurt bij inschrijving op rekening BE37 4489 5929 3928 van het Feestcomité van de parochie met de vermelding van de naam waarmee je de maaltijden bestelde.
Je kan contant betalen aan de personen die je vindt in de lijst hierboven of betalen op het moment zelf.