vormsel

Plaatselijke coördinator van het vormseltraject is Karolien Buysse

Onze catechisten zijn: Marie-Thérèse Burssens, Karolien Buysse, Annemie Calle, Hilde Moreel en  Hilde Renneboog.

Alle communicatie van en met de catechisten gebeurt via email.

Catechesemomenten gaan door op verschillende dagen van de week, en op verschillende tijdstippen.
Een week vóór de activiteit worden ouders per mail herinnerd aan de samenkomst.
Zondagsvieringen gaan steeds door in de Sint-Gertrudiskerk (om 11:00 - behalve de middernachtmis in de kerstnacht (00:00), en de paaswake (paaszaterdag - 21:00)).

Deelname aan het catecheseweekend (2 overnachtingen) is een verplicht onderdeel van het vormseltraject. Hiervoor wordt een aparte bijdrage aangerekend. In het werkjaar 20-21 is omwille van corona -  evenwel geen weekend voorzien. Ouders die daarvoor een betaling deden kregen hun geld teruggestort.

Het inschrijvingsgeld (€30) kan worden overgeschreven op bankrekening:
Vormseltraject Wetteren : BE62 7390 1440 0861
Vergeet niet de naam van de kandidaat-vormeling te vermelden in de mededeling, voorafgegaan door 'VT 2021'

INSCHRIJVING KEUZEACTIVITEITEN

Van zodra het vormseltraject effectief start zal u hier een formulier vinden waarmee u een keuzeactiviteit(en) kan kiezen.

EERSTVOLGENDE SAMENKOMST

ZATERDAG 19 JUNI 2021

Op een mooie zomerse namiddag, kwamen we samen en gingen we aan de slag met het verhaal van Bartimeüs. Het verslag en enkele foto's van deze mooie namiddag vinden jullie hier

ZATERDAG 22 MEI 2021

Na een geslaagde vormseltocht, willen we de vormelingen graag uitnodigen voor een volgend catechesemoment  en dit in samenwerking met de Kringwerking van de parochie. Wie zij zijn en waar ze voor staan, vind je hier terug.
Wanneer: zaterdag 22 mei vanaf 13.45u (we starten om 14.00u stipt) tot 16.00u
Waar: het bos achter SJI en het Wit Gele Kruis. We spreken af op de parking van het Wit Gele Kruis, Wegvoeringstraat 63, Wetteren.

VORMSELTOCHT

Op 6, 7 en 8 mei, telkens van 17.00u tot 19.00u, in de Sint-Gertrudiskerk.
Hieronder kunnen jullie inschrijven voor een bepaalde dag en uur. Omwille van de corona-maatregelen is het aantal deelnemers per tijdsblok beperkt.

Hier inschrijven voor VORMSELTOCHT

OPGELET

Aangezien niemand precies weet hoe de coronapandemie verder zal evolueren, kunnen we niet garanderen dat het vormseltraject zijn gebruikelijke verloop zal kennen.