Kringmathon xl
Kringwerking Tegenstroom organiseert elk jaar een inzamelactie voor het goede doel. Nu bestaan we 10 jaar en zien we het wat groter...

Andere jaren hebben we al een marathon gedaan (de 'Kringmathon') waarbij we ons twaalf uur bezighouden met sport, spel, vrijwilligerswerk in de parochie, zang...  

Dit jaar doen we er een schepje bovenop en zetten we ons (een twintigtal leden en leiding) in voor het goede doel gedurende vierentwintig uur. Daarom heet onze activiteit 'de Kringmathon XL'. De marathon gaat door in de sportzaal van het Sint-Jozefinstituut (Wegvoeringstraat 63 C, 9230 Wetteren) op 11 en 12 november van 9.00 tot 9.00 uur. Daarbovenop zullen we tijdens de marathon beeldmateriaal plaatsen op onze sociale media (Facebook en Instagram) zodat iedereen kan volgen.

Op deze manier maken we graag reclame voor ons evenement omdat we mensen zoeken die ons willen sponsoren. Dat sponsorgeld gaat integraal naar het goede doel. Als jeugdbeweging hechten we natuurlijk veel belang aan de ondersteuning en het welzijn van jongeren. Daarom doneren we dit jaar het sponsorgeld aan 'Homaar', een lokale organisatie voor jongeren. Deze organisatie biedt een groeiplek voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar aan. Een team van psychologen, therapeuten en pedagogen staat klaar om deze doelgroep te ontvangen en hen te helpen.

Dus als je wil meer te weten komen over onze activiteit surf dan naar onze website https://kringwerkingtegenstroomwetteren.weebly.com of bekijk het evenement Kringmathon XL op facebook. Wie graag wil sponsoren kan dit doen door op onze rekeningnummer te storten: BE43 7350 6205 2201 of een kringer aanspreken. Ook na de vieringen in Kalken en Wetteren-centrum in het weekend van 4 en 5 november kan je iemand van de kring achteraan vinden.